Varför Google Business View?
Google företagsfoton är en helt ny och fantastisk produkt som hjälper dig att visa upp ditt företag på nätet. När potentiella kunder söker efter ditt företag med namn på Google, ser de bilderna direkt på sökresultatsidan. Dessa panoramabilder publiceras även på sidor i Google+ Lokalt, Google Maps och på andra Google-webbplatser och ger kunderna en bättre uppfattning om utseende, inredning och företagets vackra interiör.

Arbeta med en, av google, betrodd fotograf
Fredrik Hansson på Propellermedia har genomgått den utbildning och träning som Google tillhandahåller. Han har dessutom ett antal arbetsprover bakom sig för att bli certifierad. Fredrik tar bilderna och lägger upp allt helt färdigt på Googles sidor. Google granskar samtliga och släpper bara igenom bilder som uppfyller Googles krav. Nedan beskriver vi vad ni får.

Google_Logo_CMYK

Vad är Gooogle Business View?
Korfattat kan man säga att det är streetview inomhus. En virtuell tour i ditt företaget där potentiella kunder kan insupa känslan av att vara på plats. Information om öppetider, betalningsmetoder, snygga detaljer på inredning, bilder på maträtter etc. kommer också med!

Fördelarna med Google företagsfoto är många men framförallt är det möjligheten att synas på ett snabbt och intressant sätt.  En person som söker på t.ex Zoegas Cafe  får en träff med länk till nedanstående “streetview”. Håll ned musknappen och dra dig runt. Klicka på pilarna eller golvet för att förflytta dig. Varför inte gå ut på gatan?


Visa större karta


En snygg Google+ sida med massor av möjligheter.
I företagets google+ sida lägger vi även upp upp till 15 snygga bilder på allt från inredning till öppettider. Snyggt och prydligt. Ditt företaget har rättighet att använda bilderna fritt. Bilderna kan användas till broschyrer, web och annat material marknadsmaterial.  Att länka in en streetview på företagest hemsida som vi gjort ovan är lika enkelt som att lägga in en bild.  Nedan ser ni ett exempel på Google+ sidan för Zoegas cafe.

Pris och leveranstid
Priset beror till på hur mycket som skall visas av lokalerna. Ring eller maila oss för prisuppgift och mer info!
Leverans inom 7 dagar från fotografering, oftast går det fortare!
Ring 0721-880101, Fredrik Hansson eller fredrik@propellermedia.se eller googlefoto@propellermedia.se